Ворог намагається втримати сухопутний коридор до Криму - Міноборони

Ворог намагається втримати сухопутний коридор до Криму - Міноборони

Укрінформ
Основною метою російської федерації нині є вихід на адмінкордони Луганської та Донецької областей, утримання сухопутного коридору з окупованим Кримським півостровом та захоплених районів Запорізької і Херсонської областей, а також блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря.

Про це речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник заявив на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

«Основною метою противника на даному етапі залишається вихід на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей, утримання сухопутного коридору з окупованим Кримським півостровом та захоплених районів Запорізької і Херсонської областей, блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря», - сказав Мотузяник.

Читайте також: На Харківському напрямку ЗСУ відбили ворожий штурм

За його словами, ворог не припиняє інтенсивний вогневий вплив у бік позицій Сил оборони України вздовж всієї лінії зіткнення в Луганській та Донецькій областях. Обстановка там залишається складною, проте в цілому контрольованою Збройними Силами України, запевнив Мотузяник.

Речник Міністерства оборони України нагадав про те, що російський агресор вже 125-у добу веде повномасштабну збройну агресію проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-