У Лисичанську росіяни обстріляли три насосні станції, два мости та автомобільний тунель

У Лисичанську росіяни обстріляли три насосні станції, два мости та автомобільний тунель

Укрінформ
Ворог продовжує нищити місто. Цілеспрямовано обстріляні три насосні станції, одна з яких розташована в Новодружеську. Зруйновані два мости, автомобільний тунель, який з’єднував дві окремі частини міста.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Пошкоджень багатоповерхівок та приватних садиб за добу 27 червня дуже багато. Окремі райони міста обстріляні по декілька разів. За можливістю, будинки обстежуються на наявність жертв», - йдеться у повідомленні.

Ворог ще раз вдарив по ймовірному скупченню людей, обстрілявши територію ринку. Йде тотальне знищення жителів Луганщини росіянами.

«Дуже багато за добу 27 червня пошкоджень багатоповерхівок та приватних садиб. Окремі райони міста обстріляні по декілька разів. За можливістю, будинки обстежуються на наявність жертв», - зазначив Сергій Гайдай.

Читайте також: росіяни обстріляли з «Ураганів» людей, які прийшли по воду в Лисичанську - восьмеро загиблих

Як повідомляв Укрінформ, росіяни кілька разів з початку широкомасштабної агресії обстріляли ракетами Кременчуцький НПЗ, а також ТЕЦ, відновлення якої до початку опалювального сезону стало неможливим. Керівництво міста й області шукає вирішення проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-