США закликають Росію надати місії ОБСЄ доступ до Криму

США закликають Росію надати місії ОБСЄ доступ до Криму

Укрінформ
США закликають Росію надати Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ повну свободу пересування по всій території України, включаючи Крим.

Як передає Укрінформ з посиланням на повідомлення посольства США в Україні у Твіттері, про це заявила тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін за результатами зустрічі з працівниками Маріупольського патрульного центру місії ОБСЄ в Україні.

"Невтомна команда СММ ОБСЄ в Маріуполі розповіла мені про свою важливу роботу. США закликають Росію припинити перешкоджання СММ та надати їй повну свободу пересування по всій території України, включаючи Крим", - зазначила Квін.

Тимчасова повірена у справах США 25 червня відвідує Маріуполь та Бердянськ. У Маріуполі вона також огляне морський порт і зустрінеться з членами ділової спільноти, які отримують підтримку за програмою USAID з економічної стійкості.

У Бердянську Квін очолить делегацію під час відвідування бази Морської охорони Держприкордонслужби України, що будується в рамках проєкту Програми експортного контролю та безпеки кордонів посольства США (EXBS) з метою посилення Морської охорони ДПСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-