Спалах COVID-19 у кримському «Артеку»: окупанти кажуть про 12 хворих дітей

Спалах COVID-19 у кримському «Артеку»: окупанти кажуть про 12 хворих дітей

Укрінформ
Коронавірусну хворобу виявили ще в шістьох дітей з табору «Артек» в окупованому Криму, відтак загальна кількість хворих – 12 осіб.

Про це директор центру «Артек» Костянтин Федоренко повідомив російському телебаченню, передає проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії.

«Виявлено 12 дітей за інфекційними ознаками, ми їх перевели до медичних установ міністерства охорони здоров’я республіки Крим. Там було підтверджено, що у дітей COVID-19», – сказав Федоренко.

Читайте також: У столиці за добу зафіксовано 91 хворого на коронавірус

Раніше в пресслужбі «Артеку» підтвердили «поодинокі випадки захворювання на нову коронавірусну інфекцію», проте точної кількості хворих не назвали. У таборі повідомили, що хворих направили під медичний нагляд на 14 днів до обсерватора (санаторій «Прибій в Євпаторії;« Центральна міська лікарня Армянська»).

Там також додали, що «Артек» працює в штатному режимі, а на зміні в таборі наразі перебуває близько 2,5 тисячі дітей.

Читайте також: Окупаційна влада відповідальна за руйнівні наслідки негоди у Криму - МінТОТ

Нагадаємо: загалом в окупованому Криму за минулу добу зареєстровано 178 випадків коронавірусної інфекції. Підконтрольна Росії влада Криму заявляла, що за останній тиждень на півострові кількість хворих на COVID-19 збільшилася на 16%, а найбільші темпи зростання зафіксовані в Ялті, де за останні три тижні приріст нових випадків COVID-19 склав 74%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-