Дипломати Швейцарії та Британії відвідали КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом

Дипломати Швейцарії та Британії відвідали КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом

Фото
Укрінформ
Представники дипломатичних установ Швейцарії та Великої Британії ознайомились із роботою КПВВ на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

«Учора на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом із робочим візитом перебували Надзвичайний та Повноважний Посол Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Клод Вільд, дипломатичні представники Посольства Великої Британії в Україні та постійний Представник Президента України в АР Крим Антон Кориневич. Представники делегації обговорювали питання оборонної та безпекової ситуації як в регіоні, так і безпосередньо на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом», - йдеться у повідомленні.

У супроводі начальника штабу Херсонського прикордонного загону підполковника Владислава Кобилякова дипломатичні представники відвідали КПВВ «Каланчак» та «Чаплинка», де ознайомилися з порядком функціонування КПВВ та умовами пропуску громадян через адмінмежу з ТОТ АР Крим.

Читайте також: КПВВ на адмінмежі з Кримом після деокупації стануть музеямиспікерка Сеймасу Литви

Посол Швейцарії Клод Вільд зазначив, що міжнародна спільнота підтримує територіальну цілісність України та сподівається на швидке повернення окупованих територій України.

Як повідомялось, Посли Республіки Польща - Бартош Ціхоцкі, Латвійської Республіки - Юріс Пойканс, Естонської Республіки – Каймо Кууск відвідали Краматорськ, де зустрілися з керівництвом Донецької області та командуванням Операції Об`єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-