Бекірова примусово доставлять на

Бекірова примусово доставлять на "суд"

Політв’язні
Укрінформ
У п'ятницю Центральний районний "суд" м.Сімферополь зобов'язав примусово доставити на наступне судове засідання випущеного з сімферопольського СІЗО політв'язня Едема Бекірова.

Про це повідомляє "Кримська солідарність" з посиланням на адвоката Олексія Ладіна.

"Сьогодні, 6 вересня 2019 року, в Центральному районному суді міста Сімферополя було перенесено судове засідання у кримінальній справі Едема Бекірова, у зв'язку з його неявкою. Суддя Деменок виніс постанову про примусове приведення підсудного", - повідомив Ладін.

За його словами, наступне судове засідання очікується 13 вересня 2019 року.

Читайте також: Справа Хізб ут-Тахрір: ФСБ сфальсифікувала докази проти Емір-Усеіна Куку

Як повідомляв Укрінформ, 57-річний Едем Бекіров був затриманий 12 грудня 2018 року на в'їзді в Крим та обвинувачений за ч. 2 ст. 222, ч. 2 ст. 222.1 (зберігання і передача вибухонебезпечних речовин і патронів). 13 грудня Київський районний суд Сімферополя заарештував Бекірова на два місяці, потім цей запобіжний захід неодноразово продовжувався, незважаючи на те, що він є інвалідом I групи (ампутована нога), хворий на цукровий діабет, а також переніс інфаркт і операцію на серці. 27 серпня 2019 року Центральний районний суд Сімферополя змінив запобіжний захід відносно Едема Бекірова з тримання в СІЗО на зобов'язання про явку в суд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-