Кількість громадян на адмінкордоні з Кримом така ж, як і торік – прикордонники

Кількість громадян на адмінкордоні з Кримом така ж, як і торік – прикордонники

Укрінформ
Кількість громадян на адмінкордоні між Херсонською областю та окупованим Росією Кримом у порівнянні з минулим роком не змінилася.

Про це повідомляє проект Радіо Свобода Крим.Реалії з посиланням на помічника начальника Азово-Чорноморського регіонального управління з питань взаємодії зі ЗМІ Держприкордонслужби України Максима Сороку.

«Станом на 16:00 (24 серпня) всі контрольні пункти в’їзду-виїзду працюють в штатному режимі. Кількість громадян, що перетинають адмінкордон в середньому за добу, в серпні становить близько 12 тисяч осіб у обидва напрямки і є на рівні минулого року. Черг або накопичень транспортних засобів на КПВВ немає», – повідомив Сорока.

Читайте також: Фігурант “справи Хізб ут-Тахрір” оголосив сухе голодування – журналіст

Він додав, за інформацією громадян, які перетинають адмінкордон через КПВВ «Каланчак» і «Чаплинка», співробітники ФСБ Росії, як і 23 серпня, продовжують особливо ретельний огляд майже всіх транспортних засобів, через що відбувається скупчення автомобілів при в’їзді на анексований півострів.

У Херсонській області на адмінкордоні з Кримом працюють три контрольні пункти в'їзду/виїзду ‒ «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинка».

Росія окупувала український півострів Крим у березні 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-