На КПП

На КПП "Каланчак" затримали чоловіка з георгіївською стрічкою

Укрінформ
На контрольно-пропускному пункті "Каланчак" на адмінмежі з окупованим Кримом прикордонники виявили громадянина, якого розшукували правоохоронні органи.

Про це повідомляє у понеділок прес-служба ДПСУ.

"Учора у контрольний пункт "Каланчак" із Криму в напрямку материкової частини України прибув українець, в якого прикордонники спочатку виявили в паспорті заборонену георгіївську стрічку. Чоловік повідомив, про те, що вона заборонена в Україні, він нібито не знав. Також під час перевірки документів прикордонники встановили, що громадянин розшукується правоохоронцями Чернігівської області за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Скасувати заборону на торгівлю з ОРДЛО може тільки Радбез — Кучма

Крім того, під час опитування прикордонники встановили, що цей громадянин, перебуваючи в Криму, здійснив виїзд до Російської Федерації через так званий керченський міст. Тобто порушив державний кордон, відповідальність за що передбачено статтею 204-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На порушника військовослужбовці склали адмінпротокол та у встановленому порядку передали представникам Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-