Фільм військового журналіста

Фільм військового журналіста "Крим. Оточені зрадою" показали у Відні

Фото
Укрінформ
Фільм військового журналіста Віктора Грома «Крим. Оточені зрадою» презентували в Австрії.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

“Фільм військового журналіста Центральної телерадіостудії МО України “Військове телебачення України” Віктора Грома «Крим. Оточені зрадою» вийшов на міжнародний рівень. Вчора стрічку презентували в австрійському Відні”, - йдеться у повідомленні.

Документальний фільм «#Крим_Оточені_зрадою» презентували у Відні / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Зазначається, що прем’єрний показ відвідали військові радники та аташе Канади, Швеції, Туреччини, Грузії, Литви, Ірану, Угорщини, Азербайджану, Білорусі, Казахстану, Австрії, Болгарії, Естонії. Також були представники української діаспори та кримські татари, духовенство.

Як зазначається, Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Австрії Олександр Щерба під час заходу закликав своїх колег не забувати про виклики, які створює Російська Федерація.

“Крим. Оточені зрадою" - це попередження для Європи і для всіх. Якщо не реагувати на подібні виклики, які нам створила Росія, то може настати момент, коли ви станете на своїй землі чужинцями. Тому підтримуйте Україну, яка зараз блокує наступ Росії", - цитує прес-служба аташе з питань оборони Посольства України в Австрії Андрія Ткачука.

Читайте також: Російські силовики затримали кримськотатарську активістку у Джанкої

На заході також були презентовані фотокниги Міністерства оборони України «Війна без коментарів», «Світ, який ми захищаємо» та інформаційні банери, де були наведені докази російської агресії в 2014 році на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-