Екс-командувач ЧФ РФ чотири рази помилково привітав моряків

Екс-командувач ЧФ РФ чотири рази помилково привітав моряків

Відео
Укрінформ
Колишній командувач Чорноморського флоту Росії, віце-адмірал Олександр Моісеєв чотири рази помилково привітав військові підрозділи з "274-ю річницею перемоги у Великій вітчизняній війні", приймаючи 9 травня військовий парад у Севастополі.

Про це повідомляє Крим.Реаліі з посиланням на сайт руху "5 Оборона Севастополя".

"Командувач Чорноморського флоту віце-адмірал Олександр Моісеєв, об'їжджаючи військові підрозділи на параді, дійсно чотири рази привітав із 274-ю річницею перемоги у Великій вітчизняній війні", - йдеться в повідомленні.

Також опубліковано відео, на якому зафіксовано всі чотири привітання.

Моісеєв приймав парад у Севастополі, вже будучи на посаді командувача Північного флоту Росії.

Як повідомлялося, 3 травня президент Росії Володимир Путін призначив своїм указом командувачем Чорноморського флоту РФ віце-адмірала Ігоря Осипова. Новим командувачем Північного флоту став віце-адмірал Олександр Моісеєв, який раніше командував Чорноморським флотом.

Читайте також: Путін змінив командувача Чорноморським флотом

У Севастополі 9 травня провели військовий парад і ходу на честь 74-ї річниці перемоги у Другій світовій війні. Центром міста промарширували війська російського гарнізону, кадети, юнармійці з дитячого табору "Артек", ветерани, козаки та діти у військовій формі.

В анексованому Росією Криму після 2014 року відзначають радянське і російське свято "День перемоги" як свято перемоги Червоної армії і радянського народу над нацистською Німеччиною. В Україні 8 травня відзначають День пам'яті і примирення, а 9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-