Меджліс кримськотатарського народу привітав українців з Великоднем

Меджліс кримськотатарського народу привітав українців з Великоднем

Укрінформ
Лідери кримськотатарського народу - голова Меджлісу Рефат Чубаров та Мустафа Джемілєв - привітали співгромадян - християн з Воскресінням Христовим та побажали наполегливості у відновленні територіальної цілісності України.

Про це йдеться на сторінках Чубарова та Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Джемілєва у Facebook.

"Від імені Меджлісу кримськотатарського народу вітаю всіх вас із Великоднем і бажаю добробуту, злагоди і щастя у ваші сім'ї....Бажаю всім нам, вірним різних віросповідань та конфесій, єдності та мужності, сили і наполегливості у відновленні територіальної цілісності Української держави в межах її міжнародно визнаних кордонів, включаючи Автономну Республіку Крим та Севастополь", - наголосив Чубаров.

Читайте також: Капелани освятили паски для прикордонників і помолилися за мир

За його словами, очевидно, в ці святкові дні особливо тремтливо будуть поминатися Герої Небесної Сотні та тисячі українських захисників, які віддали своє життя за свободу і незалежність України, будуть згадуватися всі, хто загинув від російської збройної агресії.

У свою чергу, Джемілєв зазначив, що Воскресіння Христове символізує перемогу життя над смертю, добра над злом.

"Вітаю усіх українців з Великоднем! Бажаю міцного здоров’я, добробуту, злагоди! Нехай віра, надія і любов сповнюють Ваші серця, а в нашій країні панують мир, свобода та процвітання! Бажаю всім нам єдності і мужності та наполегливості у відновленні територіальної цілісності України", - написав Джемілєв.

28 квітня християни східного обряду відзначають найвеличніше свято – Світле Христове Воскресіння, або Великдень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-