Батько пораненого моряка Сороки каже, що у сина не працюють чотири пальці

Батько пораненого моряка Сороки каже, що у сина не працюють чотири пальці

Укрінформ
У полоненого моряка Василя Сороки, який дістав поранення під час захоплення росіянами українських суден і якого нещодавно прооперували, не функціонують чотири пальці.

Про це повідомив батько моряка Віктор Сорока, інформує Громадське.

Він також розповів про зустріч родичів військовополонених з Володимиром Зеленським ще до того, як той оголосив про балотування у Президенти, на якій вони попросили, зокрема, підготувати номер про моряків, аби історія про них була на слуху.

Після цього, зазначив батько Сороки, з ними більше ніхто з команди Зеленського не зв’язувався.

Як повідомлялося, 21 квітня після оголошення результатів екзит-полів Зеленський заявив, що спілкувався із родичами військовополонених моряків і зробить все для їх повернення додому.

25 листопада 2018 року російські військові біля берегів Криму обстріляли і захопили три кораблі Військово-морських сил України. У полон потрапили 24 українці, троє з них були поранені.

Читайте також: Зеленський обіцяє повернути полонених українських моряків

У підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих українських моряків за обвинуваченням за ч. 3 ст. 322 Кримінального кодексу РФ (незаконний перетин кордону). Зараз всі вони знаходяться в СІЗО «Лефортово». Московський суд продовжив термін їхнього арешту до кінця липня.

18 березня під час операції у лікарні Москви з кисті руки пораненого українського військовополоненого Василя Сороки витягли вісім осколків, а сухожилля 2-4 пальців руки лікарям довелося пересаджувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-