Ми не маємо можливості зробити паузу до виборів Верховної Ради - Чийгоз

Ми не маємо можливості зробити паузу до виборів Верховної Ради - Чийгоз

Укрінформ
Україна не може тримати паузу в політичному житті до виборів парламенту, які пройдуть в жовтні.
Про це в коментарі журналістам сказав заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я бачив, як за лічені два дні ворог захопив Крим. У нас немає півроку до парламентських виборів. У нас кожен день, в який ми чогось не досягли, відіб'ється на життях сотень тисяч людей на окупованих територіях, тисяч воїнів, які захищають безпеку зі зброєю в руках. Тут вся відповідальність на нас самих. У нас немає розгойдування, немає паузи, адже за цією паузою стоять людські життя. Кожен з нас, хто знаходиться в комфортних умовах в безпеці, зобов'язаний пам'ятати про це", - сказав Чийгоз.

Він зазначив, що ніяких домовленостей зі штабом Зеленського на даний момент у Меджлісу немає.

"У мене до вас запитання: що означає штаб Зеленського? До сих пір ми не бачили. Все це - віртуальне, не відчутне. Будувати до нього якесь відношення він не дозволив сам, оскільки не є самостійною фігурою. А Меджліс завжди відзначався принциповістю, послідовністю", - заявив Чийгоз.

Він підкреслив, що діючий Президент Петро Порошенко виконав свій обов'язок перед країною.

Читайте також: Чийгоз прокоментував вироки у "справі Кашка"

"Я дуже сподіваюся, що він не буде здаватися в будь-якому статусі. Ми будемо стояти поруч. Боротьба триває. Успішність нашої країни завжди буде на порядку денному. Сьогодні є очевидним, що ми ще не завершили процеси формування країни. А без цього ми ніколи не зможемо повернути окуповані території, виграти війну у ворога. Не всі належним чином оцінили ці акценти. А деякі, може бути, навіть проявили невдячність за пролиту кров за захист держави і безпеки. Може, недооцінюють боротьбу ув'язнених, які перебувають в колоніях РФ. Вони кажуть, що не зупинять свою боротьбу - там, у ворога", - додав Чийгоз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-