На адмінмежі з окупованим Кримом посилили охорону

На адмінмежі з окупованим Кримом посилили охорону

Укрінформ
Напередодні другого туру виборів Президента України прикордонники посилили заходи безпеки на адміністративній межі з тимчасово окупованою АР Крим.

Про це повідомляє у Фейсбук Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби.

«Напередодні другого туру виборів Президента України співробітники Держприкордонслужби посилили заходи безпеки в підрозділах та місцях несення служби Азово-Чорноморського регіонального управління, зокрема і на адміністративній межі з ТОТ АР Крим», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, для того, щоб прискорити проведення пропускних операцій в контрольних пунктах в’їзду-виїзду сплановано збільшення кількості робочих місць для здійснення прикордонного контролю. Такі заходи посилення також застосовуються для того, щоб не допустити провокаційних дій з боку окупантів, для підтримання безпеки громадян, які прямують з території анексованого півострову чи у зворотному напрямку.

Читайте також: Поліція взяла під цілодобову охорону окружкоми на Київщині

«Крім того, нагадуємо, що будь-яких змін в порядку перетину адмінмежі немає. У відповідності до чинного законодавства в’їзд на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзд з неї дозволяється через контрольні пункти «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар», які працюють в штатному режимі», - наголосили в ДПСУ.

Фото: Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-