"Кримська солідарність" опублікувала адреси арештованих активістів

Укрінформ
Громадська організація "Кримська солідарність" опублікувала адреси для відправки листів кримськотатарським активістам, заарештованим після масових обшуків в окупованому Криму і незаконно вивезених до СІЗО Ростовської області.
Чому заарештованим активістам важлива комунікація із зовнішнім світом "Кримська солідарність" пояснила на своїй сторінці в Facebook.

"У в'язниці відсутня будь-яка комунікація із зовнішнім світом: у заарештованих немає інтернету, комп'ютера і телевізора. Тому листи від людей - один з найпотужніших способів розповісти про події, що відбуваються. Це неймовірна підтримка нашим співвітчизникам, які опинилися у в'язниці за сфабрикованими обвинуваченнями", - пише "Кримська солідарність".

Читайте також: Арештованого кримського татарина вивезли у Новочеркаськ і посадили до спецблоку СІЗО

Громадська організація радить, як з 23-х заарештованих вибрати "свого" адресанта; роз'яснює, як працює цензура, яка читає всі листи, що є адресованими політв'язням і вказує вік і адреси людей, які перебувають у п'яти різних СІЗО Ростовської області.

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня в окупованому Криму силовики провели обшуки у будинках кримських татар, у тому числі активістів громадського об'єднання «Кримська солідарність». 27 і 28 березня Київський «райсуд» Сімферополя заарештував всіх затриманих. 29 березня "влада" вивезла політв'язнів у Ростовську область і лише 8 квітня стали відомими точний список і адреси кримських татар, які утримуються у ростовських СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-