Кожен день може стати останнім у житті мого батька - Елеонора Бекірова

Кожен день може стати останнім у житті мого батька - Елеонора Бекірова

Укрінформ
Кожен день може стати останнім у житті політв'язня Едема Бекірова, в прямому сенсі слова.

Про це заявила на своїй сторінці в Facebook дочка політв'язня Едема Бекірова Елеонора, в черговий раз звернувшись до правозахисників, омбудсмена і представників ЄС з проханням про сприяння в його звільненні.

«92 дня суцільного стресу, безсонних ночей і переживань. 92 дні мій хворий батько перебуває у сирій російській в'язниці, 92 дні без душа і свіжого повітря, без належного догляду і лікування. З кожним днем ​​все страшніше і страшніше думати, чим все це може закінчитися. Я вже перестала сподіватися і вірити. До кого ще потрібно звернутися, щоб справа зрушила з місця? Кого просити про допомогу? Щоб дійсно допомогли, а не просто говорили і забували. Кожен цей день «обіцянок» може стати останнім у житті мого батька, в прямому сенсі цього слова. Ще раз звертаюся до всіх правозахисних організацій, омбудсмена з прав людини, представників ЄС і всім тим, хто може допомогти моєму батькові посприяти його звільненню ...», - звернулася з проханням Бекірова.

Читайте також: Адвокат: здоров'я Бекірова різко погіршилося - почалися судоми

Як повідомляв Укрінформ 12 грудня 2018 року на адміністративному пункті пропуску «Чонгар» російські прикордонники на в'їзді в окупований Крим затримали Едема Бекірова, який їхав до матері. Йому було пред'явлено обвинувачення за двома статтями кримінального кодексу РФ: ч. 2 ст. 222 (незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння вогнепальної зброї, його основних частин, боєприпасів, вчинені групою осіб за попередньою змовою) і ч. 2 ст. 222.1 (незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння вибухових речовин або вибухових пристроїв, вчинені групою осіб за попередньою змовою).

Бекіров - інвалід першої групи. В умовах СІЗО стан його здоров'я різко погіршився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-