Під Ростовом затримували чотирьох кримськотатарських активістів

Під Ростовом затримували чотирьох кримськотатарських активістів

Укрінформ
У понеділок вночі на в'їзді до міста Ростов-на-Дону дорожньо-патрульна служба Росії зупинила машину, в якій знаходилися четверо представників "Кримської солідарності", що прямували на суд у "справі Хізб ут-Тахрір".

Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"В 00.20 години ночі на в'їзді до м. Ростов-на-Дону на посту ДПС співробітниками ДПС було зупинено машину, в якій четверо кримських татар направлялися для участі в судовому засіданні в Північно-Кавказькому окружному військовому суді у справі Хізб ут-Тахрір (сімферопольська група). Пізніше під'їхали співробітники поліції. Оглянули машину, перевірили і записали паспортні дані, вилучивши документи, вимагали пройти до райвідділу поліції", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кримський "суд" продовжив арешт фігуранту "справи Хізб ут-Тахрір"

За її даними, в 00.50 активістів Алі Сейтаблаєва, Рідвана Меметова, Еміна Рустемова і Марлена Кадирова примусово відвезли до поліцейського відділу, відпустивши після звірки паспортних даних з базою даних поліції.

Суд у «справі Хізб ут-Тахрір» (сімферопольська група) запланований у Північно-Кавказькому окружному військовому суді м. Ростов-на-Дону на понеділок, 11 березня, 14.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-