Суд залишив під вартою екс-голову Апеляційного суду АР Крим

Суд залишив під вартою екс-голову Апеляційного суду АР Крим

Укрінформ
Голосіївський районний суд Києва продовжив термін тримання під вартою колишньому голові Апеляційного суду АР Крим Валерію Чорнобуку, якого підозрюють у державній зраді.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим.

"Сьогодні, 21 лютого 2019 року, в Голосіївському районному суді м. Києва відбувся розгляд клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим про продовження запобіжного заходу колишньому голові Апеляційного суду АР Крим. За результатами розгляду клопотання, останньому продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 27 березня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада 2018 року в Києві затримали екс-голову Апеляційного суду Криму Валерія Чорнобука, якого підозрюють у державній зраді.

Читайте також: Екс-голова Апеляційного суду АРК зустріне Новий рік за гратами

У липні цього року Чорнобука було оголошено в розшук. Генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що екс-голові Апеляційного суду Криму вручили підозру у вчиненні правопорушення за статтею 111 КК (державна зрада). За словами генпрокурора, Чорнобук здійснював підривну діяльність, зокрема допомагав перейти кримським судам на здійснення правосуддя на підставі законодавства Росії.

Сам Чорнобук звинувачення у державній зраді відкидає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-