Російський National Geographic назвав Севастополь

Російський National Geographic назвав Севастополь "претендентом на південну столицю РФ"

Укрінформ
Російське видання міжнародного журналу National Geographic розмістило статтю про Севастополь, в якій назвало анексоване українське місто "претендентом на звання Південної столиці Росії".

Стаття доступна на сайті видання.

"Є міста, які не потребують представлення, про них давно всі знають. Саме такий Севастополь - славетне місто-герой і місто федерального значення, суб'єкт Російської Федерації і місце хрещення Русі. Сьогодні Севастополь претендує на звання Південної столиці Росії", - йдеться у статті.

Серед відомих особистостей, які відвідували Севастополь у різний час, є згадка і про главу держави-агресора - російського президента Володимира Путіна. Загалом стаття витримана в рекламному стилі, яка переконує росіян відвідати окупований їхньою країною Кримський півострів.

Читайте також: Крим і Донбас стали прелюдією до гібридної війни Москви проти ЄС і НАТО — Президент

Як повідомлялося, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-