Окупанти в Криму проводять навчання із

Окупанти в Криму проводять навчання із "захоплення і оборони морського узбережжя"

Фото
Укрінформ
В окупованому Криму на полігоні "Ангарський" проходять навчання Чорноморського флоту Росії, в рамках яких відпрацьовують "завдання із захоплення та оборони морського узбережжя".

Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ.

"Підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту (ЧФ) були підняті по навчальній тривозі в рамках початку проведення двостороннього ротного тактичного навчання (РТН) на полігоні "Ангарський" у Криму. За задумом РТН, підрозділи берегової оборони ЧФ повинні будуть відпрацювати завдання із захоплення й оборони морського узбережжя з виконанням практичних артилерійських стрільб", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, підняті по навчальній тривозі підрозділи берегової оборони здійснили марш у складі колон військової та спеціальної техніки на полігон "Ангарський" і приступили до інженерного обладнання позицій.

Читайте також: Пєсков практично підтвердив, що капітана "Норду" вивезли в Крим спецслужби РФ

У навчаннях задіяно близько 500 військовослужбовців, близько 100 одиниць військової і спеціальної техніки зі складу підрозділів берегової оборони армійського корпусу ЧФ, а також літаки і вертольоти морської авіації флоту і армійської авіації Південного військового округу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-