Поки ми боремося, є шанс, що справедливість візьме гору - Зейтуллаєв

Поки ми боремося, є шанс, що справедливість візьме гору - Зейтуллаєв

Звернення
Укрінформ
Фігурант справи "Хізб ут-Тахрір" (Севастопольська група) Руслан Зейтуллаєв, засуджений на 15 років позбавлення волі, звернувся до журналістів, які висвітлюють ситуацію у Криму.

Текст звернення на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Антон Наумлюк.

"Ні в якому разі не залишайте ту роботу в області висвітлення даного регіону (Криму - ред). Намагайтеся своєю роботою пробити ту стіну, яку хоче побудувати недруг навколо даного регіону. Ні за що не здавайтеся, якщо немає позитивного результату. Знайте, поки ми боремося, у нас завжди є шанс на те, щоб справедливість перемогла. Спростовуйте ту брехню, яка сьогодні заповнює інформаційний простір. А ми, в свою чергу, будемо, перебуваючи тут (у колонії в Башкортостані - ред.), нагадувати вам про себе і про те, що нічого ще не втрачено ", - написав Наумлюк.

Зейтуллаєв зазначив, що народ, який знаходиться в Криму, "все одно буде продовжувати працювати в напрямку поінформування". Але якщо у незалежних ЗМІ, які перебувають за межами Криму, і далі буде позиція «спостерігача», «то вже зовсім скоро у народа закінчиться геть увесь ресурс".

Читайте також: Український консул назвав незаконним вирок фігурантам справи "Хізб ут-Тахрір"

Руслан Зейтуллаєв відбуває 15-річний термін в Славутській колонії в Башкортостані (РФ) за обвинуваченням в участі у терористичній організації Хізб ут-Тахрір. У суботу, 22 грудня, український консул зустрічався з ним.

Фото: Антон Наумлюк, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-