Аброськін поставив завдання не допустити з окупованого Криму диверсантів

Аброськін поставив завдання не допустити з окупованого Криму диверсантів

Фото
Укрінформ
Правоохоронці Херсонщини мають усі необхідні сили та засоби, щоб не дозволити диверсантам з окупованого Криму проникнути на материкову Україну.

Про це заявив перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін під час робочої поїздки на Херсонщину, повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Наше завдання – не допустити на територію України тих, хто дестабілізує ситуацію. І лише за умови ефективної співпраці та налагодженої комунікації поліції Херсонщини, прикордонників та поліції Криму робота буде приносити реальні результати", - зазначив Аброськін.

У Нацполіції поінформували, що у Херсоні була проведена координаційна нарада щодо посилення охорони і оборони кордону на адмінмежі з АР Крим з керівництвом Головних управлінь Національної поліції в Херсонській області та АР Крим, Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби та першого заступника постійного представника Президента України в АР Крим Ізета Гданова. Її метою стало посилення контролю за переміщенням осіб у прикордонних до АРК пунктах пропуску, організація спільної роботи поліції Херсонщини, поліції Криму та прикордонників для недопущення проникнення на материкову Україну диверсійних груп, кримінальних елементів, військовослужбовців, які порушили присягу та залишилися в Криму.

Читайте також: Силовики скоординували дії під час воєнного стану

Аброськін закликав присутніх зорганізуватися, активізувати роботу і створити дійсно серйозний заслон, який не дозволить лідерам і учасникам злочинних груп Криму проникнути в Україну.

Він також представив нового заступника начальника Головного управління Національної поліції в АР Крим – керівника кримінальної поліції підполковника поліції Андрія Бондаренка.

Як відомо, Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів в 10 областях, зокрема Херсонській, у зв'язку з агресією Росії у районі Керченської протоки.

25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії щодо українських кораблів, які здійснювали плановий перехід із порту Одеса до порту Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українських кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-