Тіло керченського стрільця кремували й таємно поховали - ЗМІ

Тіло керченського стрільця кремували й таємно поховали - ЗМІ

Укрінформ
В окупованому Криму тіло керченського стрільця Рослякова, що влаштував 17 жовтня вибух і стрілянину в Керченському політехнічному коледжі, кремували й поховали під іншим прізвищем.

Про це повідомляє "360".

"Владислава Рослякова, який влаштував збройну атаку на політехнічний коледж у Керчі, кремували. Керченського стрільця поховали два тижні тому під чужим прізвищем", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня в окупованому Росією Криму у будівлі Керченського політехнічного коледжу стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, внаслідок чого загинула 21 людина. Загальна кількість постраждалих - 88 осіб.

Читайте також: Керченський коледж "замінували" студенти з Благовєщенська

Українська прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

За версією Слідкому РФ, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4 курсу 18-річний Владислав Росляков, який потім покінчив життя самогубством. Спочатку кримінальну справу було порушено за статтею "теракт", потім її було перекваліфіковано на статтю "вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом". Тіло Владислава Рослякова залишалося не похованим майже місяць після трагедії, оскільки "за ним (тілом — ред.) ніхто не звернувся".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-