Із сім’єю полоненого матроса “Яни Капу” зустрівся представник Денісової

Із сім’єю полоненого матроса “Яни Капу” зустрівся представник Денісової

Керченська криза
Укрінформ
За дорученням Омбудсмена її представник в Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський зустрівся з сім’єю матроса буксира «Яни Капу» Євгена Семидоцького, уродженця Луганщини, який був захоплений спецпризначенцями ФСБ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав сам Павло Лисянський.

«Матері Євгена Семидоцького Наталії Анатоліївні Семидоцькій я роз’яснив соціальні гарантії військовослужбовців згідно із Законом України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». Aкцентував увагу на тому, що грошове забезпечення військовослужбовців, узятих в полон, буде нараховуватись їхнім сім’ям», - зазначив Лисянський.

Читайте також: Усі захоплені Росією моряки мають адвокатів - Денісова

Він також поінформував матір матроса, що сьогодні Людмила Денісова звернулась до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією дати доручення розробити проект Закону «Про внесення змін в додаток №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» з розповсюдження бюджетної програми по коду 1601020 на військовополонених.

Це дозволить розповсюдити дію Постанови Уряду “328 щодо фінансування потреб сімей військовополонених, у тому числі для оплати послуг адвокатів.

Фото: Громадське радіо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-