Керченський коледж

Керченський коледж "замінували" студенти з Благовєщенська

Укрінформ
Про мінування керченського коледжу, де в жовтні сталося масове вбивство, повідомили з території Росії. У Благовєщенську Амурської області вже затримали чотирьох студентів, які у всьому зізналися.

Про це у вівторок повідомляє "Крим.Реалії".

"Російські поліцейські затримали в місті Благовєщенську Амурської області чотирьох студентів, які повідомили про нібито мінування будівлі Керченського політехнічного коледжу", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що російські силовики вирішують питання про порушення кримінальної справи за ст. 207 Кримінального кодексу Росії (неправдиве повідомлення про акт тероризму).

Як повідомлялося, сьогодні студенти і викладачі Керченського політехнічного технікуму були евакуйовані через загрозу мінування будівлі політехнічного коледжу, де 17 жовтня сталося масове вбивство.

Читайте також: У Керчі повідомили про мінування коледжу, де раніше сталося масове вбивство

17 жовтня у будівлі коледжу стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, внаслідок чого загинула 21 людина (з них 10 дітей) і 88 постраждали (з них 52 дитини).

Українська прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

За версією Слідчого комітету Росії, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4-го курсу 18-річний Владислав Росляков, який потім покінчив самогубством. Спочатку кримінальна справа була порушена за статтею «теракт», потім вона була перекваліфікована в статтю «вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-