У Керчі повідомили про мінування коледжу, де раніше сталося масове вбивство

У Керчі повідомили про мінування коледжу, де раніше сталося масове вбивство

Фото
Укрінформ
У Керчі повідомляють про евакуацію студентів і викладачів через загрозу мінування будівлі політехнічного коледжу, де 17 жовтня сталося масове вбивство.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на місцеві ЗМІ.

"За інформацією місцевих ЗМІ, в даний час до будівлі коледжу стягнули сили рятувальників та російської поліції", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що на офіційних сайтах "управління МНС Росії по Криму" і російського "МВС в Криму" немає інформації про події в Керчі.

"На вулиці стоять діти і викладачі. Багато хто вже пішов додому. Біля корпусу, де стався вибух, також працюють співробітники поліції, ДАІ та МНС. Машин швидкої допомоги немає", – повідомляє сайт "Керч ФМ".

Керченський сайт "Керч моє місто" пише, що, за словами студентів, в будівлі коледжу "спрацювала тривожна кнопка", з корпусу вивели всіх учнів, дітям сказали, що вони можуть іти додому.

Читайте також: Тіло "керченського стрільця" досі лишається у морзі - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня в окупованому Росією Криму в будинку Керченського політехнічного коледжу стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, в результаті чого загинула 21 людина (з них 10 дітей) і 88 постраждали (з них 52 дитини).

Українська прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

За версією Слідчого комітету Росії, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4-го курсу 18-річний Владислав Росляков, який потім наклав на себе руки. Спочатку кримінальну справу було порушено за статтею "теракт", потім її було перекваліфіковано на статтю "вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом".

Фото: Керч FM

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-