Книгу про анексію Криму

Книгу про анексію Криму "Люди "сірої зони" надрукували англійською

Фото
Укрінформ
Книгу про російську анексію та репресії в Криму 2014-2017 років "Люди "сірої зони" перекладено та надруковано англійською мовою.

Про це повідомила заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова  у Facebook.

"В нас з'явився ще один важливий інструмент просування теми Криму закордоном. Книгу Анни Андрієвської та Олени Халімон - "Люди сірої зони" перекладено та надруковано англійською мовою”, - написала Джапарова.

"Люди "сірої зони" - це перша книга, у якій свідчать жертви окупації та люди, які, не маючи владних повноважень, виступили проти російської армії. Для них "приєднання" півострова до Росії стало початком життя в "сірій зоні" - території, де не діють закони цивілізованого світу.

"Кожен злочин окупанта має людське обличчя. В цій книзі кілька десятків доль людей, яких об'єднує одне - репресії. Всі вони продовжують свою боротьбу, кожен як може! Дякую вам, друзі, за зусилля та роботу, енергію та мрії. Вона в нас одна спільна - вільний Крим", - наголосила Джапарова.

Читайте також: Співавторами резолюції ООН щодо Криму стали понад 30 країн - Джапарова

Презентація книги "Люди "сірої зони" українською мовою відбулася у Києві 5 червня, у третю річницю початку кримінального переслідування кримчан російською владою за участь у Євромайдані. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-