У Кувейті показали стрічку про бранців Кремля арабською мовою

У Кувейті показали стрічку про бранців Кремля арабською мовою

Укрінформ
У Кувейті показали стрічку про бранців Кремля арабською мовою від Міністерства інформаційної політики та телеканалу іномовлення UA|TV.

Про це повідомила заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, яка у складі делегації перебуває з візитом у Кувейті, на сторінці у Facebook.

«Разом із Aleksandra Churkina розповідали про Крим, нинішню ситуацію із правами людини. Про більш ніж півтора мільйона переселенців як наслідок окупації Криму та війни на Донбасі. Важливим став показ стрічки #бранці_кремля арабською мовою від #МІП та #UATV. Дубльований арабською редакцією каналу іномовлення фільм гарно сприймається та доносить ту правду про Крим, яку пересічний іноземець навряд зможе відчути навіть, якщо відвідає Крим. Бо вона прихована в тюрмах та за лаштунками людського страху, який на поверхні за обставин репресивної машини», - зазначила Джапарова.

Вона додала, що ця тема зацікавила кувейтських студентів, з якими зустрілися. «Був навіть студент Кувейтського університету, який пише магістерську роботу, присвячену Криму», - зазначила Джапарова.

Читайте також: Джапарова домовлятиметься про співробітництво UA|TV з кувейтським мовником

Крім того, під час візиту українська делегація зустрілася з керівником Спілки жіночих асоціацій Кувейту Шейхою Фад‘ях Саад А.Аль-Сабах, яка виборює право жінок бути більш представленими в різних сферах політичного життя, та запросила її у Київ.  

Як повідомляв Укрінформ, Еміне Джапарова, яка у складі делегації перебуває з візитом у Державі Кувейт, планує провести зустрічі та домовитися про налагодження прямого співробітництва між телеканалом UA|TV та місцевим державним мовником.

Фото: FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-