Кабмін сприятиме розслідуванню збройного нападу у Керчі

Кабмін сприятиме розслідуванню збройного нападу у Керчі

Укрінформ
Кабмін сприятиме веденню розслідування обставин збройного нападу в коледжі в Керчі, унаслідок якого загинула 21 людина.

Про це під час Години запитань до уряду наголосив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми готові тут максимально сприяти веденню такого розслідування», - запевнив Прем'єр.

Він також наголосив, що не тільки у Криму відбуваються сьогодні вбивства, а і на українському Донбасі.

«Я абсолютно згоден з тим, що це українська територія, на якій має проводитися слідство. Все одно всі ці вбивці будуть нести за це відповідальність. Так чи інакше, не сьогодні, то через рік, не через рік, то через п'ять, але вони (ред. окупанти Донбасу та Криму) будуть нести за це відповідальність і міжнародний трибунал ще ніхто не скасовував», - заявив Гройсман.

Від себе і своєї родини Гройсман знову висловив співчуття родинам і близьким загиблим у Керчі.

Як повідомлялося, 17 жовтня учень 4-го курсу коледжу Владислав Росляков заклав саморобну бомбу в їдальні навчального закладу, а потім влаштував стрілянину. Після цього він наклав на себе руки в бібліотеці.

Читайте також: У Керчі прощаються з жертвами масового вбивства: на площу винесли 17 трун

Раніше повідомлялося, що кількість загиблих вже 21 особа, більш як 50 отримали травми і поранення. Підконтрольний Кремлю "уряд" анексованого Криму опублікував офіційний список загиблих унаслідок масового вбивства в Керченському політехнічному коледжі.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що звернулася до голови контртерористичного управління ООН Володимира Воронкова і генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда щодо масового вбивства в Керчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-