Українці Канади відреагували на трагедію в окупованій Керчі

Українці Канади відреагували на трагедію в окупованій Керчі

Укрінформ
Українська громада Канади висловлює співчуття родинам загиблих та постраждалих внаслідок вибуху в політехнічному коледжі міста Керч у тимчасово окупованому Криму.

Про це заявив президент Конгресу українців Канади Павло Ґрод, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Конгрес українців Канади висловлює співчуття усім, хто втратив своїх коханих та друзів під час цього жахливого нападу”, - сказав Ґрод.

На його переконання, ця трагедія доводить, що країна-окупант не спроможна гарантувати безпеку мешканців Криму.

“Постраждалі - громадяни України, які проживають на суверенній українській території. Їх змусили мешкати під владою окупаційного режиму та зазнавати жорстоких порушень їх прав людини. Російська окупаційна влада не спроможна і не бажає гарантувати їх безпеку”, - наголосив глава української організації.

Читайте також: Стрілянина у коледжі Керчі: кількість постраждалих сягнула вже 54

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня 2018 року в політехнічному коледжі міста Керч сталися вибух невстановленого пристрою та стрілянина, унаслідок чого загинули, згідно з останніми даними, 19 осіб з-поміж співробітників та учнів коледжу, а також постраждали близько 50-ти осіб, частина з яких перебуває у тяжкому стані.  Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що звернулася до очільника контртерористичного управління ООН Володимира Воронкова та генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда з приводу масового вбивства в Керчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-