ФСБ затримала двох українців, які ловили рибу в Азовському морі

ФСБ затримала двох українців, які ловили рибу в Азовському морі

Укрінформ
Співробітники прикордонної служби ФСБ РФ в морі неподалік населеного пункту Весело-Вознесенка (РФ) затримали двох громадян України, які здійснювали вилов риби на маломірному плавзасобі. 

Про це йдеться у повідомленні ООС.

"Співробітники прикордонної служби ФСБ РФ в морі неподалік населеного пункту Весело-Вознесенка (РФ) затримали двох громадян України, які здійснювали вилов риби на маломірному плавзасобі. До Таганрозької затоки українські рибалки вийшли з тимчасово окупованого населеного пункту Холодне", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прикордонне управління ФСБ РФ повідомляє про відсутність дозволу на вилов водних біологічних ресурсів в українців та відкриття проти них справи про адміністративні правопорушення.

Поінформовано, що підконтрольні Російській Федерації самопроголошені органи, відповідальні за управління тимчасово окупованими територіями України, висуваючи незаконні вимоги щодо стягнення коштів з рибалок на користь окупаційної адміністрації, змушують людей ризикувати та шукати кращого вилову біля берегів країни-агресора, тим самим наражаючи їх на небезпеку бути затриманими представниками прикордонної служби ФСБ РФ.

Читайте також: Чоловік отримав п'ять років за незаконне переправлення моряків до Криму

Прикордонники зі складу Об'єднаних сил нагадують рибалкам про небезпечну ситуацію, що склалася нині в Азовському морі та рекомендують задля збереження власної свободи  обов'язково мати при собі документи, які посвідчують особу, виходити в море зі встановлених пунктів базування та не відходити надто далеко від берега.

Фото: "РІА Новости"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-