Черговий блекаут у Криму: 11 сіл були без світла

Черговий блекаут у Криму: 11 сіл були без світла

Укрінформ
У четвер в окупованому Криму, крім планових відключень світла, зафіксовані аварійні відключення електроенергії в 11 населених пунктах семи районів півострова.

Про це повідомляють кримські ЗМІ.

«Села Ботанічне, Червоне і частина селища Роздольне залишилися без світла. Про це повідомляє 30 серпня прес-служба «Крименерго», - інформує Крим.Реаліі.

Як зазначається, відключення відбулося о 15.11, причини поки що невідомі.

Крім того, «Новини Криму» повідомляють, що аварійні відключення електроенергії відбулися в Судаку і Ленінському районі.

«О 00.28 в Судаку відключили світло через пошкодження ділянки кабельно-повітряної лінії... Також відключення світла о 06.38 відбулося в селах Курортне і Войкове Ленінського району. Зараз співробітники «Крименерго» встановлюють причину та місце пошкодження мережі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Блекаут: в окупованому Криму чиновники “спалили” більшість генераторів

Видання також повідомляє, що аварійне відключення світла відбулося і в селі Зеленогірське Білогірського району. Населений пункт був знеструмлений майже дві години через «перекриття ізоляції пташиним послідом». 

За даними «Крименерго», загалом з ранку 30 серпня через аварії на мережах без електропостачання залишилися 11 населених пунктів в семи районах Криму. Частково без електрики через пошкодження на абонентських мережах залишалася і Євпаторія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-