Затриманого ФСБ кримського татарина Медінова відпустили після

Затриманого ФСБ кримського татарина Медінова відпустили після "бесіди" - журналіст

Укрінформ
Затриманого в понеділок вранці на адміністративному кордоні з Кримом Решата Медінова відпустили, протримавши кілька годин у відділенні ФСБ.

Про це у Facebook повідомив журналіст Шевкет Наматуллаєв.

"Решата Медінова звільнили! Весь цей час його тримали в Красноперекопському відділенні ФСБ. За словами близьких, з ним там проводили бесіду. Інших подробиць немає", - написав журналіст.

За даними "Кримської солідарності", затриманий працює водієм, який перевозить людей через адмінкордон Криму з Херсонською областю. "Вирішив працює водієм. Сьогодні його пасажири залишилися без транспортного засобу на кордоні. Його відвезли в невідомому напрямку з кордону співробітники спецслужб", - уточнили у правозахисній організації.

Як зазначили в "Кримській солідарності", останнім часом почастішали випадки тривалих затримань людей на адміністративному кордоні з окупованим Кримом. У деяких випадках затримання супроводжуються психологічним та фізичним тиском.

Читайте також: ФСБ затримала на адмінкордоні кримського татарина Медінова

Як раніше повідомляв Укрінформ, у понеділок о 6 ранку на виїзді з окупованого Криму на КПВВ "Армянськ" співробітники ФСБ без пояснення причин затримали Решата Медінова, місцезнаходження якого залишалося невідомим кілька годин.

З Медіновим їхали в Херсон пасажири, яких пропустили, а Решата без пояснення причин залишили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-