Затриманий

Затриманий "депутат" з Євпаторії визнав провину і отримав п'ять років

Укрінформ
Суд затвердив угоду про визнання винуватості від "депутата" так званого незаконно утвореного органу "Евпаторийский городской совет" та призначив покарання у вигляді 5 років позбавленні волі з випробувальним терміном.

Про це повідомляє прес-служба АРК.

"Деснянським районним судом м. Києва винесено обвинувальний вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості, укладену прокурором з обвинуваченим, громадянином України - депутатом так званого незаконно утвореного органу "Евпаторийский городской совет" у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та призначено останньому покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю в 3 (три) роки не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в прокуратурі, умовами укладання угоди є "беззастережне визнання обвинуваченим своєї винуватості у вчиненні злочину, активне сприяння розкриттю злочину, відсутність обставин, що відповідно до КК України обтяжують покарання".

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня 2018 року Головне управління СБУ в АР Крим затримало колишнього депутата Євпаторійської міської ради, оскільки він як громадянин України, будучи депутатом Євпаторійської міської ради АР Крим, брав участь у засіданнях сесії міськради та голосував за так звану «націоналізацію» державного та комунального майна.

Читайте також: МінТОТ нарахувало ще 19 суден-порушників у портах окупованого Криму

У вересні 2014 року був обраний депутатом так званої "Євпаторійської міської ради" від політичної партії "Единая Россия", утвореної незаконними окупаційними органами влади на території півострова.

Окрім того, у березні 2014 року брав активну участь у діяльності так званої "Самооборони Криму", в тому числі спрямованої на захоплення адміністративних будівель органів державної влади та місцевого самоврядування України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-