ФСБшник, який зламав руку Костенку, досі працює в кримських

ФСБшник, який зламав руку Костенку, досі працює в кримських "органах" - журналіст

Укрінформ
Співробітник ФСБ, який зламав руку звільненому в п'ятницю з російської колонії Олександрові Костенку,  досі працює в силових органах.

Про це повідомив кримський журналіст Антон Наумлюк на своїй сторінці в Facebook.

"Під час затримання співробітник ФСБ зламав Костенкові руку. Співробітник досі працює в органах, під час обшуку і затримання Ісмаїла Рамазанова, обвинуваченого в розповсюдженні екстремістських висловлювань по інтернет-рації Zello, цей же співробітник підкинув йому пакет з патронами 9 калібру", - повідомив журналіст.

Наумлюк нагадав, що держобвинувачем в процесі проти Костенка виступала колишній прокурор Криму, а нині депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська.

Читайте також: Костенко вже знаходиться під захистом української влади – омбудсмен

За версією слідства, Костенко кинув камінь в співробітника кримського підрозділу «Беркут» Віталія Полієнка 18 лютого 2014 року під час подій Майдану і зіткнень в Маріїнському парку в Києві. Крім того, слідство стверджувало, що вдома у Костенка було знайдено ствол від нарізної зброї. Олександра було засуджено в травні 2015 року підконтрольним окупантам Київським "райсудом" Сімферополя на чотири роки і два місяці позбавлення волі за обвинуваченням в "заподіянні шкоди здоров'ю бійця спецпідрозділу «Беркут»".

Політв'язень вину свою не визнав і заявляв про тортури в СІЗО.

Як повідомляв Укрінформ, 3 серпня український політв'язень, активіст євромайдану кримчанин Олександр Костенко вийшов з виправної колонії №5 у російському місті Кірово-Чепецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-