Обшуки в Криму: у одному з будинків

Обшуки в Криму: у одному з будинків "знайшли" кобуру від пістолета

Укрінформ
Активісти "Крымской солидарности" розмістили на своєму сайті відео про завершення обшуків у будинках, де проживають підлітки, які зняли російський прапор з будівлі сільради.

Як повідомляє автор відео, в ході обшуку силовики нібито виявили кобуру від пістолета.

За даними "Крымской солидарности", "в будинку на момент обшуку нікого не було, потім приїхали господарі", після чого силовики нібито "знайшли в одному з будинків, де проходив обшук, кобуру від пістолета".

"В інших - теж щось подібне в цьому роді знаходили. Люди обурені тим, що відбувається", - повідомили в "Крымской солидарности".

Господарі будинку, де проходили обшуки, після слідчих дій поїхали за силовиками.

Читайте також: У Криму окупанти завели справу на дітей, які зняли російський прапор з сільради

"Обшуки завершилися... Зараз господарі теж поїхали за співробітниками на своїй машині", - повідомили активісти "Крымской солидарности".

Як повідомлялося, у четвер у с. Курське Білогірського району відбулися обшуки у будинках, де проживають неповнолітні Мустафа Кока, Помер Абдувелієв, Рідван Сейтхалілов, Сейтумер Асанов. Проти підлітків порушено кримінальну справу за ст. 329 КК РФ, їх обвинувачують у тому, що вони зняли з будівлі сільради і викинули російський прапор. Крім того, слідчі дії пройшли в с. Холодівка Судакського району, де живе неповнолітній Азіз-Мухаммед Алієв. Силовики взяли у підлітків свідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-