Мотопробіг єдності: байкери вирушили до адмінкордону з окупованим Кримом

Мотопробіг єдності: байкери вирушили до адмінкордону з окупованим Кримом

Фото
Укрінформ
Учасники всеукраїнської акції байкерів "Мотопробіг єдності-2018", яка розпочалася з Ужгорода, проїдуть із державним прапором України і національним кримськотатарським стягом через всю країну.

Про це повідомляє у вівторок Радіо Свобода.

"Мотопробіг єдності-2018" з Ужгорода 24 липня прибув до Львова. Байкери з усієї України з державним прапором України і національним кримськотатарським стягом проїдуть через Тернопіль, Вінницю, Житомир, Київ, Полтаву, Дніпро, Волноваху, Маріуполь", - йдеться у повідомленні.

Акція завершиться на острові Хортиця, а перед тим на Чонгарі на блокпості залишать кримськотатарський прапор із назвами всіх байкерських клубів України.

"Ми хочемо показати нашу єдність: як би нас зовнішній ворог не хотів розділити, це не вийде. Ми провеземо наші прапори через всю державу і в Чонгарі залишимо кримськотатарський прапор", – сказав учасник мотопробігу, представник кримський татарин Ерфан Кудусов.

Мотопробіг, присвячений єдності України, підтримав Меджліс кримськотатарського народу. У кожному місті, де зупиняються учасники заходу, до них приєднуються місцеві байкери.

Читайте також: Фестиваль Sloboda: три сотні байкерів прибули під дощем до Харкова

"Ми виїхали 23 липня, стартували з Ужгорода. Сьогодні зупинились у Львові. Ми хочемо показати всій Україні, що можемо бути єдині попри віру, мову. Мотоциклісти до нас приєднуються всією дорогою і, хто скільки може, проїжджають з нами», – зазначив байкер Микола Спиридонов.

Мотопробіг єдності: байкери вирушили до адмінкордону з окупованим Кримом / Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

Байкери вдруге проводять "Мотопробіг єдності". Цього разу учасники пробігу завітають до українських військовослужбовців із подарунками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-