Порошенко подякував

Порошенко подякував "Бумбоксу" за концерт на кордоні з окупованим Кримом

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко подякував гурту "Бумбокс", які вчора дали концерт на кордоні з анексованим Росією Кримом для підтримки українських бранців Кремля.

Про це глава держави написав у Facebook.

"Українці – згуртовані та незламні! Музиканти гурту Бумбокс вчора зіграли концерт на кордоні з анексованим Росією Кримом, підтримавши українських бранців Кремля. Дякую Андрію Хливнюку та всім музикантам за такий вчинок. Це – вияв справжньої громадянської позиції, приклад особистої боротьби. Адже важливо захищати свою позицію і свою країну не лише на фронті військовому, а й на фронті культурному", - написав Порошенко.

Президент впевнений, що єдність всередині України та єдність всього світу допоможуть звільнити усіх українських заручників Кремля.

Читайте також: Гурт «Бумбокс» відіграв концерт на адмінкордоні з Кримом

Як повідомлялось, український гурт "Бумбокс" провів 19 липня концерт на адміністративному кордоні з Кримом, на пункті пропуску "Каланчак", з банером Free Sentsov, Free Crimea перед сценою, яку розвернули в бік анексованого півострова. Таким чином музиканти вимагали звільнення всіх українських політичних в'язнів з російських і кримських в'язниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-