Порошенко: Дорога на Крим суходолом - постійний пріоритет

Порошенко: Дорога на Крим суходолом - постійний пріоритет "русского міра"

Укрінформ
В головах російських стратегів "русского міра" захоплення Маріуполя і пробиття дороги по суходолу до незаконно анексованого Криму завжди залишалося пріоритетом.

На цьому наголосив Президент  України Петро Порошенко в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В головах російських стратегів "русского міра" захоплення Маріуполя і пробиття дороги суходолом на Крим завжди залишалося пріоритетом. Розвідка це постійно підтверджує", - заявив він.

Порошенко нагадав, що підрозділи регулярних російських військ неодноразово здійснювали обстріли, у тому числі з ракетних систем залпового вогню, Маріуполя та його околиць.

Читайте також: Порошенко не виключає, що Росія спробує атакувати Маріуполь

Водночас, Президент наголосив, що українське військо здатне зупинити можливий російський наступ. "Ми сконцентрували там достатньо підрозділів Збройних Сил і не збираємося віддавати українську землю", - наголосив він.

Глава держави повідомив, що раніше було прийнято рішення про здійснення поглибленого ешелонованого захисту Маріуполя, а "зараз стоїть питання, що ми будемо укріплювати захист з моря".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-