На адмінмежі з окупованим Кримом утворились черги автівок – ДПСУ

На адмінмежі з окупованим Кримом утворились черги автівок – ДПСУ

Укрінформ
На Херсонщині на адмінмежі з анексованим Росією Кримом утворилися черги автомобілів, які прямують з материкової України на півострів.

Про це повідомило у четвер на своїй сторінці у Facebook Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України.

"Незважаючи на те, що пасажиро-транспортний потік (через адмінмежу з Кримом - ред.) значних змін з минулим роком не зазнав (у травні цього року спостерігалося зменшення), окупанти продовжують створювати труднощі для громадян України. Сьогодні окупаційні служби пропускають у середньому близько 10 автівок на годину, через що перед КПВВ "Каланчак" та "Чаплинка" утворилась штучна черга. Станом на 16 годину - близько 50 автівок", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фігурант «справи Хізб ут-Тахрір» Емір-Усеїн Куку оголосив голодування

Що ж стосується контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар", то біля нього ситуація стабільна і черг немає, зазначили в регіональному управлінні Держприкордонслужби.

На території Херсонщини на адмінмежі з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) та "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-