Геращенко обурилася

Геращенко обурилася "гібридними вкидами" проти Сенцова

Укрінформ
На журналістську конференцію, яку організували 26 червня в Києві ОБСЄ та НСЖУ, були запрошені пропагандисти-розпалювачі війни.

Також на цьому заході було здійснено інформаційні гібридні вкиди проти політв'язня Олега Сенцова, написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Прес-секретар Путіна Пєсков сьогодні говорить, що «не коментуватиме нових обставин у справі Сенцова». «Нові обставини у справі Сенцова» були вкинуті в маси...на конференції в Києві, організованій ... ОБСЄ і НСЖУ, куди ще й провокаційно назапрошували купу пропагандистів з РФ, яких українські спецслужби прогнозовано не пустили, що викликало чергову хвилю «занепокоєнь» з боку міжнародних організацій. Чи не для того й запрошували завідомо небажаних в Україні пропагандистів- розпалювачів війни, аби потім знову публічно журити Україну за «недопуск журналістів», - йдеться у повідомленні.

Водночас Геращенко вказала, що на цій журналістській конференції «бридкий вкид по Олегу зробив аж ніяк не журналіст». 

«Як там опинилася людина, далека від журналістики й навіщо? Й чому, окрім вкида «нових обставин у справі Сенцова», ніяких інших новин з «конференції» немає. Що це було? Й чи відчувають організатори відповідальність, коли подібні інформаційні гібридній вкиди проти Олега робляться в столиці України, яка відчайдушно бореться за його звільнення, в 44 день його голодування», - написала Геращенко.

Читайте також: Адвокат прокоментував "нові звинувачення" проти Сенцова

Як відомо, 26 червня у Києві пройшла експертна конференція ОБСЄ «Посилення свободи і плюралізму ЗМІ в Україні під час конфлікту в Україні та навколо неї». 

Прикордонники не пропустили  в середу в Україну російських пропагандистів - телеведучого Євгена Примакова та кореспондента телеканалу RT Полі Слієр, яким заборонено в'їзд до нашої країни терміном на п'ять років. Обоє згодом заявили, що були запрошені на конференцію, організовану офісом Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ. 

Водночас участь у конференції брав начальник відділу міжнародних інформаційних проблем департаменту інформації і друку МЗС РФ Максим Буякевич, який, зокрема, під час свого виступу закликав Україну відмовитися від практики закриття російських ЗМІ.

Під час цієї, організованої ОБСЄ, конференції на сцену також вийшов чоловік в українській військовій формі і заявив, що особисто займався перевезенням вибухівки для Олега Сенцова, який планував теракт в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-