Запорізькі копи затримали військового дезертира з Криму

Запорізькі копи затримали військового дезертира з Криму

Укрінформ
У Запоріжжі поліцейські затримали військового дезертира, який проходив службу в Криму, але після російської окупації півострова зник і знаходився в розшуку. 

Про це сьогодні заявили в прес-службі ГУНП в АР Крим.

"В м. Запоріжжя було затримано громадянина, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України (самовільне залишення військової частини або місця служби, а також нез’явлення вчасно на службу без поважних причин, вчинені в умовах воєнного стану або в бойовій ситуації, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років)", - йдеться в повідомленні Нацполіції. 

За її даними, затриманий проходив військову службу в АР Крим, але після окупації Криму не прибув до материкової частини України для проходження подальшої служби та перебував у розшуку.

Читайте також: Солдата-дезертира із зони бойових дій засудили до 3 років позбавлення волі

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону південного регіону України відносно вказаного громадянина складено протокол затримання в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання ГУНП в Одеській області, інформує ГУНП в АР Крим та м. Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-