"Вголос": на Майдані читатимуть Сенцова

Укрінформ
У суботу, 9 червня, об 11.00 на майдані Незалежності у Києві відбудеться акція на підтримку бранця режиму Путіна, українського кінорежисера Олега Сенцова, який оголосив безстрокове голодування заради звільнення політв’язнів. 

Під час акції "Вголос" друзі та колеги Сенцова, українські актори, ведучі, відомі особистості та музиканти читатимуть його оповідання, повідомили Укрінформу організатори акції.

"Навіть за гратами Олег висловлює позицію і намагається докричатися до Кремля та світу своїм голодуванням. Ми мусимо донести його голос і послугувати його рупором. Задля цього будемо говорити його словами, взятими з текстів оповідань Олега. Ми хочемо, щоб нас не тільки послухало, а й почуло якомога більше людей по всьому світові, адже кожна думка, кожна позиція і кожен голос може стати вирішальним в цій боротьбі", -зазначають організатори.

Читайте також: Amnesty International закликає РФ звільнити Сенцова

Оповідання Олега Сенцова читатимуть міністр культури Євген Нищук, режисер Ахтем Сеітаблаєв, актори Римма Зюбіна, Вячеслав Довженко, Олеся Власова, генеральний продюсер Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, письменник Андрій Курков, журналіст та телеведучий Олег Панюта, музикант та радіоведучий Сергій Кузін, музикант Олександр "Фоззі" Сидоренко, лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, співачка Христина Соловій, телеведучі Маргарита Січкар, Анна Степанець, Ольга Кучер, Юлія Янчар та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-