У Криму оголосили режим надзвичайної ситуації через посуху

У Криму оголосили режим надзвичайної ситуації через посуху

Укрінформ
У Красногвардійському, Нижньогірському, Первомайському та Совєтському районах анексованого Криму оголосили режим надзвичайної ситуації через посуху.

Про це йдеться в розпорядженні російського «глави Криму» Сергія Аксьонова, опублікованому на порталі російського уряду, повідомляє «Крим.Реалії».

«Запровадити з 2 червня 2018 року для органів управління та сил територіальної підсистеми Криму єдиної державної системи попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Криму режим функціонування «надзвичайна ситуація». Встановити для органів управління та сил ТСНС регіональний рівень реагування», – йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, адміністраціям Красногвардійського, Нижньогірського, Совєтського, Первомайського районів необхідно забезпечити виконання всіх заходів, які прийме комісія з ліквідації НС при російському уряді Криму.

Крім того, повідомляється, що Мінсільгоспу півострова до 30 червня 2018 року необхідно підготувати і направити до профільного російського міністерства документи для компенсації шкоди кримським аграріям.

Читайте також: На Львівщині через негоду без світла залишилися понад 60 населених пунктів

Раніше «Мінсільгосп Криму» повідомляв, що кримські аграрії зберуть врожай зерна в два рази менше торішнього – всього 800 тисяч тонн – через погану погоду.

Наприкінці травня Аксьонов повідомив, що збитки, які понесли кримські аграрії від весняної посухи, становить більше одного мільярда рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-