У Росії повідомили, що Сенцова тримають

У Росії повідомили, що Сенцова тримають "на ін'єкціях"

Укрінформ
Український кінорежисер Олег Сенцов, що відбуває покарання на території РФ, продовжує голодовку під спостереженням медиків, які роблять йому внутрішньовенні ін'єкції.

Про це повідомили "Інтерфакс" у прес-службі УФСВП Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу.

"На сьогодні голодовка триває. Він (Сенцов - ред.) так само знаходиться під наглядом медичних працівників. Поки стан його здоров'я не змінюється, все стабільно", - сказав співрозмовник агентства.

Він також додав, що стан здоров'я Сенцова задовільний. За словами співробітника прес-служби відомства, Сенцов одержує підтримувальну терапію - йому роблять внутрішньовенні ін'єкції.

Як повідомляв Укрінформ, українського режисера і політв’язня Олега Сенцова було засуджено російським судом до 20 років на підставі сфальсифікованих звинувачень. 14 травня він оголосив безстрокову голодовку з вимогою звільнення всіх українських політв'язнів. На підтримку вимог Олега Сенцова по всьому світу пройшла 1-2 червня глобальна кампанія #SaveOlegSentsov.

Читайте також: Кольченко перебуває в медсанчастині, п'є лише воду - правозахисник

31 травня український політв'язень у РФ Олександр Кольченко, засуджений за тією ж справою, що і Сенцов, оголосив голодовку з вимогою звільнити Олега Сенцова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-