Затриманих у Севастополі кримських татар забрала ФСБ - активісти

Затриманих у Севастополі кримських татар забрала ФСБ - активісти

Укрінформ
В окупованому Криму активісти "Кримської солідарності" заявили в поліцію про зникнення братів Сейтосманових, вивезених на підозрілій машині без номерів. У поліції повідомили, що їх забрали співробітники ФСБ.

Про це пише "Кримська солідарність".

"З'явився очевидець, який бачив, як з будинку виводили і саджали в затонований мікроавтобус без номерних знаків двох молодих людей і жінку. Після цього їх повезли у невідомому напрямі. За його словами, у дворі в цей час знаходилися невідомі люди в цивільному одязі поводилися надзвичайно агресивно, не давали можливості підійти близько до домоволодіння", - йдеться в повідомленні.

Активісти з "Кримської солідарності" дзвонили на номери гарячих ліній ФСБ, МВС Севастополя, прокуратури Севастополя. На лінії "102" прийняли заяву про зникнення людей.

Співробітники поліції, які через деякий час приїхали на місце події, повідомили, що братів Сейтосманових забрали співробітники ФСБ. Їх місцезнаходження досі невідоме.

Читайте також: У Севастополі після обшуків затримали двох кримських татар

Як повідомляв Укрінформ, у четвер вранці в Севастополі в с.Байдарки (Орлине) відбулися обшуки, після яких було затримано двоє кримських татар - рідних братів Ернеста і Енвера Сейтосманових. Активістам відомо, що вони допомагають сім'ям севастопольських політв'язнів Руслана Зейтуллаєва, Нурі Прімова, Ферата Сайфуллаєва і Рустема Ваїтова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-