Харків'янина Стешенка у Криму викрали за п'ять метрів від поліції - адвокат

Харків'янина Стешенка у Криму викрали за п'ять метрів від поліції - адвокат

Укрінформ
Кримський адвокат Айдер Азаматов направив заяву до поліції за фактом викрадення невідомими жителя Харкова Олександра Стешенка.

Про це Азаматов написав на своїй сторінці в Facebook.

"Направив заяву до поліції про викрадення Стешенка Олександра. До речі, останнє місце, де його бачили і де він власне і був викрадений невідомими, знаходиться в 5 метрах від відділення поліції, куди і було подано заяву. Крадуть прямо під "носом" у вартових порядку", - написав адвокат.

У заяві, зокрема, йдеться, що місцезнаходження Стешенка не відоме протягом 10 днів, з 24.04.2018 року, "що викликає у його рідних реальне побоювання за його здоров'я і є підставою вважати, що він викрадений невідомими людьми".

Читайте також: Адвокатам досі не назвали причин затримання у Криму українця Стешенка

Як повідомляв Укрінформ, 11 квітня на адміністративному кордоні з окупованим Кримом російські силовики затримали харків'янина  Стешенка. Про його зникнення на гарячу лінію громадської організації "КрымSOS" повідомила матір. За її словами, причиною затримання на КПВВ "Чонгар" стала нібито невідповідність з фотографією в паспорті. 

Пізніше стало відомо, що Стешенко відбуває адміністративний арешт в ІТУ м.Сімферополь. Проте після закінчення терміну арешту 25 квітня, коли харків'янина мали відпустити, до спецприймальника підігнали мікроавтобус без номерів, на якому Стешенка повезли в невідомому напрямі. Відтоді його місцезнаходження залишається невідомим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-