Справа

Справа "диверсанта" Панова: суд допитав начальника охорони нафтобази

Укрінформ
Сьогодні в окупованому Криму на "суді" у справі "українського диверсанта" Євгена Панова допитали свідка, якому ставили запитання з приводу гіпотетичних подій. 

Про це повідомляє агентство "Кримські новини" з посиланням на журналіста Тараса Ібрагімова.

"Був допитаний начальник безпеки Феодосійської нафтобази. Він теж дуже цікаво з'явився. Нібито під час обшуку у Панова знайшли карти, на яких була позначена нафтобаза у Феодосії. Після цього окупанти вирішили допитати начальника охорони цієї нафтобази. Сам допит проходив у формі гіпотетичних подій. У свідка запитували, що було б, якби сталася диверсія", - розповів Ібрагімов.

Читайте також: У справі Панова допитали ФСБшників, які про нього не знають

Як повідомлялося, Євген Панов - фігурант справи "українських диверсантів", який обвинувачується у підготовці теракту на території Криму. На останньому засіданні його арешт продовжили на півроку до 26 вересня.

Панов був затриманий разом з Андрієм Захтеєм у серпні 2016 року, як "група диверсантів", яка нібито планувала вчинити теракти на об'єктах туристичної і соціальної інфраструктури півострова. Затриманих деякий час тримали в московському СІЗО в Лефортово, після - повернули в Крим.

Влада України заперечує російські обвинувачення на адресу українців, вважаючи їх провокацією російських спецслужб. Панов вину не визнав і від угоди зі слідством відмовлявся.

Сьогодні з окупованого Севастополя також надійшла інформація, що українець Ігор Мовенко отримав два роки в'язниці за публікації в соцмережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-