У Криму досі немає зв’язку з харків’янином, якого відвезли в невідомому напрямку

У Криму досі немає зв’язку з харків’янином, якого відвезли в невідомому напрямку

Укрінформ
Затриманий ФСБ після перетину кордону з анексованим Кримом харків'янин Олександр Стешенко досі не вийшов на зв'язок після того, як 24 квітня його відвезли в невідомому напрямку.

Про це Радіо Свобода повідомив адвокат Айдер Азаматов.

«Сьогодні я відвідав Київський і Залізничний райсуди Сімферополя, щоб ознайомитися з матеріалами адміністративної справи щодо Стешенка, якщо там такі є. Також головне управління ФСБ в Криму, де в черговій частині відповіли, що у них такої людини немає, а за затриманих на адмінкордоні відповідає управління прикордонслужби. В управлінні сказали, що про цю людину вони нічого не знають і претензій, затримань або арешту до Стешенка не застосовували», – розповів Азаматов.

Читайте також: Зниклий українець Стешенко перебуває у кримському ізоляторі - адвокат

Також адвокат був у спецприймальнику для осіб, які відбувають адмінпокарання, звідки близько 22:00 24 квітня вивезли Стешенка в невідомому напрямку. В установі підтвердили, що тримали людину з таким прізвищем, але за станом на 25 квітня його в спецприймальнику немає. У відповідь на прохання Азаматова надати документ, на підставі якого Стешенка тримали в установі, співробітник відповів, що необхідно зробити офіційний запит.

«Я не знаю, куди ще звертатися, щоб знайти кінці щодо цього питання. Де Олександр Стешенко, хто його викрав, куди і навіщо його забрали, на сьогодні невідомо», – резюмував адвокат.

Читайте також: Затриманого в Криму харків'янина відвезли в невідомому напрямку

Напередодні затриманого ФСБ після перетину адмінкордону з анексованим Росією Кримом харків'янина Олександра Стешенка відвезли зі спецприймальника для осіб, які відбувають адмінпокарання, в невідомому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-