Для довіреної особи Путіна у Криму просять арешт без застави

Для довіреної особи Путіна у Криму просять арешт без застави

Укрінформ
Сторона обвинувачення просить суд арештувати на два місяці без права на заставу керівницю кримського відділення російського громадського руху "Волонтери Перемоги", довірену особу президента РФ Володимира Путіна Олену Одновол.

Про це повідомляють Крим.Реалії.

Зазначається, що жінка відмовилася говорити в суді.

Адвокат затриманої Ігор Мокін стверджує, що в слідства недостатньо доказів для оголошення їй підозри. Він вважає, що "всі докази взяли з інтернету, а це неприпустимо". Також захисник просить звинувачення довести, що Одновол дійсно є керівником волонтерської організації.

Як повідомляв Укрінформ, громадянці України, яку 23 квітня затримали на адміністративній межі з Кримом, за звинувачення у сприянні окупаційній влади півострова, повідомили про підозру у держзраді.

Читайте також: Довірена особа Путіна в окупованому Криму отримала підозру у держзраді

23 квітня на КПВВ "Чонгар" в рамках кримінального провадження за фактом вчинення державної зради затримано громадянку України, яка діючи в інтересах Російської Федерації, а також неурядової всеросійської громадської організації "Волонтеры Победы", будучи довіреною особою кандидата в президенти РФ Володимира Путіна, незаконно організувала та проводила на тимчасово окупованій території Криму збір підписів на підтримку висунення Путіна кандидатом на пост президента РФ.

Фото: Krym.org (RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-